survivors of redding

Battelatabby...

Et lettere komisk syn møder gruppen da de ankommer til kamppladsen- Et helt squad af tungt bevæbnede stormtroopers bliver holdt hen af en 4 mand stærk gruppe… De fleste af dem er pinned af en enkelt gunner med en heavy bolter.
To fra gruppen når slet ikke i kamp da den ene bliver flået til fars af en håndgranat og den anden får jaget en kanyle i halsen. Den efterfølgende kamp er kort men i høj grad dødbringende. To af de 4 der var i huset får gruppen pillet ned med en serie af heldige bolterskud. De to andre bliver en anden sag… Det meste af gruppen fokuserer på at standse gunneren der til sidst bliver kvalt med en geværrem. Octus, har samtidig fået hænderne fulde af powerarmor beklædt, thunderhammer bærende fanatisk cleric, som til sidst får kløvet skallen af Octus’ powersword.
Herfeter fulgte gruppens bedste loot til dato og efter en god nats søvn var de klar til at transportere deres bytte tilbage til dropshippet.

Comments

Octus_Purgo

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.