survivors of redding

The art of war (not present in this post)

Octus stod og viftede med sin dokument fra inquisitor haxtes foran døren til sisters of battle shrinet og gruppen blev også lukket ind, dog til den nedslående besked at indtil en ny leder i shrinet var udpeget, kunne det desværre ikke lade sig gøre at udlevere sen hellige boltshell.
Gruppen bad om lov til at bede ved alteret hvor boltshell’en blev opbevaret og ønsket blev selvfølgelig efterkommet.
De havde allerede da besluttet at forsøge at stjæle det lille relic, men det failede og de kom i en meget beskidt lige på og hårdt ildkamp med vagterne…
Stærkt skadede (navigatøren manglede begge ben) stak gruppen af fra templet med boltshell’en trygt i Octus patronbælte. De fandt et lille værelse hvor de plejede deres sår i et par dage, hvorefter de tog tilbage til Medusa og kontaktede Haxtes.
De fik koordinaterne til et nærliggende solsystem og gjorde straks klar til warp travel.
Den erfarne navigatør lavede desværre en grim fuckup, der resulterede i at de kom ud af warp midt i det store tomme rum, hvor de endte mned at ligge stille et par dage inden de kunne nå deres destination.
Vel ankommet fløj gruppen over til Haxtes’ skib og modtog deres belønning for arbejdet, samt en ny mission vedrørende en anden boltshell. For at holde poisons mel rent, blev en commisar ved navn Malakai sendt med gruppen.

Comments

Octus_Purgo

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.