Light power armor

a repurposed light power armor

Category:
armor
Description:

Scan0001   copy

en solid mixtur af keramiske plader samt store dele af den originale sister of battle rustning beskytter brugeren fra enorme mængter skade. dog pga den begrænsede plads til diverse motorer og hydrauliske systemer giver den hverken lige så meget ekstra styrke som en normal Power armor, og da den er sammenpakket til sit yderste med adskillige nye lag af svagere materialer end originalerne, begrænser denne rustning brugerens bevægelser betydeligt.
igen pga begrænset plads og maksimal vægt er det meste af strømfordelingen nødset til at befinde sig på ydersiden

dette er en standart Light power armor af poor quality, samt mangel på hjælm og derfor også alle bonuser derfra (inklusiv rebreather, vox, og fuld effekt af inviromental suit)

Bio:

konstrueret i hast af en gruppe techpriest på en af forge-månerne om Dustrilla i Gaia systemet, konstrueret af reservedele til sister of battle power armors, som belønning fra et lille kloster til en gruppe rejsende der tilbød at tilbagebringe et objekt af stor værdi for inquisitionen og klosteret selv. dog viser hastværket, manglen på de rigtige materialer, og klosterets nærighed sig tydeligt i rustningen

Light power armor

survivors of redding Jhecchalnariul93